Lämmin talvikenkä – Jalas Ice Track 1808

Etsitkö lämmintä talvikenkää?

Kokeile Jalaksen IceTrackiä. Lämpimyyden salaisuus on pohjan rakenteessa, jossa on mm. alumiinifolio eristämässä kylmyyttä.IceTrack-maiharissa on vetoketu sekä nauhat ja pitävä ulkopohja. Tarkemmat tiedot näet klikkaamalla kuvaa.

Tervetuloa sovittamaan. Voit myös tilata verkkokaupasta, toimitus lähimpään postin tai Matkahuollon pisteeseen. Sekin passaa, että varaat sovitusta varten verkkokaupasta. Valitset vain tilausvaihessa ”Maksu myymälään” ja ”Nouto myymälästä”. Tilaus ei sido, mutta varmistaa, että sovitettavaa löytyy.

 

Jalas IceTrackpyykkarifi_painike

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>